Phil Spencer naznačuje „budoucnost“ Xboxu

Phil Spencer naznačuje „budoucnost“ Xboxu

8 února, 2024 0 Od

Phil Spencer, šéf Xboxu, oznámil, že příští týden se uskuteční událost zaměřená na „budoucnost Xboxu“, avšak konkrétní detaily zůstávají tajemstvím. Spekulace se točí kolem možného uvolnění exkluzivity her.

Phil Spencer a budoucnost Xboxu

Phil Spencer nedávno vzbudil pozornost gamingové komunity, když na sociálních sítích oznámil, že Xbox brzy uspořádá událost zaměřenou na „budoucnost Xboxu„. Toto oznámení přichází v čase, kdy se internetem šíří spekulace o možném uvolnění exkluzivity některých z největších her Xboxu, včetně Starfield, Hi-Fi Rush, Indiana Jones and the Great Circle a Sea of Thieves pro konkurenční platformy.

Tato událost, plánovaná na příští týden, má odhalit vizi pro budoucnost Xboxu, ale konkrétní detaily zůstávají nejasné. V poslední době se objevily úniky a zvěsti o tom, že hry, které byly dříve exkluzivní pro Xbox, jako Hi-Fi Rush a Sea of Thieves, by mohly směřovat na jiné platformy.

Tyto spekulace dosáhly vrcholu poté, co bylo prohlášeno, že Starfield, spolu s dalšími hrami jako Indiana Jones and the Great Circle a Gears of War dorazí na PlayStation 5. Microsoft však oficiálně nekomentoval tyto zvěsti.

Obrázek: xbox.com

Zdroj: Gamers Generation 

​